..:: De Birmaan ::..

Latest news

Wat is de werkelijke leeftijd van je kat?

Bereken de leeftijd van je kat in mensen-jaren.

|

Gratis Hosting

Maak en beheer je eigen website nu gratis ... voor noppes :-)

|

Beauty Aanbiedingen

Gratis Mascara en andere aanbiedingen

|

Korting op Hosting

Krijg $10.00 korting op 1 jaar hosting

|

Leuke aanbiedingen

Winnen - een droomreis, een Apple of een iPad

|

ZoekenGeld verdienen

Geld verdienen op internet.

De meest eenvoudige manier om geld te verdienen met internet is door z.g.n GPT (Get Paid To...) websites. Get Paid To websites zijn websites waardoor je geld verdiend met het ontvangen en lezen van e-mails die door deze websites worden verzonden.

Deze Get Paid To websites verdienen dan weer geld door adverteerders. Je verdient zo 1 tot 5 cent per e-mail die je ontvangt. Ook kun je geld verdienen door het invullen van enquetes. De meeste sites betalen hiervoor tussen de €0,20 t/m €1,-! Op deze manier kunt je al snel een leuk zakcentje bijverdienen. De meeste sites bieden een aanmeldbonus van €1,- t/m €2,50. Als je je dus bij een aantal sites aanmeld heb je al snel een leuke bijverdienste.

Ook kun je op GPT sites geld verdienen door het aanmelden van leden (referrals). Een hoop GPT sites betalen zo rond €1,- voor een aangemeld lid. Ook is het gebruikelijk dat je een percentage verdiend van wat jou referrals verdienen. Dit ligt meestal rond de 15%.

Klik op onderstaande screenshot van de website van RekenjeRijk.nl voor een overzicht van betrouwbare website en verdien modellen.